Fiets accu reviseren

Fiets accu reviseren

Bent u in het bezit van een elektrische fiets? En u denkt dat uw accu stuk is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor fiets accu reviseren. Een accu reviseren van een fiets is namelijk een stuk goedkoper dan de accu vervangen. Veel mensen zijn niet op de hoogte dat een accu nu eenmaal kan worden gerepareerd om weer als nieuw verder te kunnen functioneren. Bovendien is het reviseren van een accu een stuk vriendelijker voor het milieu dan vervangen.

Fiets accu reviseren

Hoe werkt het?

In principe kennen wij in de meeste gevallen bij klachten aan een elektrische fiets het niet of niet goed meer functioneren. De fiets weigert de snelheid die u wilt of houdt er gewoonweg mee op. Dit heeft alles te maken met de cellen die in een accu aanwezig zijn en na verloop van tijd verslechteren. Door deze cellen weer te optimaliseren kunt u weer alles uit uw fietsplezier halen.

Vanaf het jaar 2010 zijn wij ons aan het specialiseren in de elektrische fiets en een accu hiervoor reviseren. Wij werken uitsluitend met speciaal hiervoor ontwikkeld apparatuur. Na het stellen van de diagnose nemen wij voor de reparatie contact op met onze klanten. Hier geven wij deskundig advies en bespreken de mogelijkheden alvorens wij aan de slag gaan met de reparatie.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met u op.