Accu fiets revisie


In de meeste gevallen is accu fiets revisie een verstandige oplossing voor het behoudt van de accu van uw elektrische fiets. Het is niet alleen voordeliger voor uw portemonnee als het vervangen van een accu kan worden voorkomen. Maar ook nog eens beter voor het milieu.

Daarom raden wij u aan dat bij het vermoeden van een kapotte accu, u eerst contact op neemt met ons. Wellicht kunnen wij de vervanging van de accu voor u voorkomen door fiets revisie.


Hoe gaat het in zijn werk?


Zodra u de fiets bij ons achterlaat gaan wij met het speciaal ontwikkelde apparatuur waar wij mee werken aan de slag om een diagnose te stellen. In vele gevallen zal een accu zijn kracht verliezen waardoor u het vermoeden heeft dat deze stuk is. Echter kunnen wij ervoor zorgen dat wij de cellen binnen de accu, die in de loop van tijd verslechteren, worden geoptimaliseerd. Hierdoor kan door accu fiets revisie uw elektrische fiets weer mee als nieuw.

Voordat wij reparatie uitvoeren nemen wij contact met u op. Hierbij bespreken wij de mogelijkheden die er zijn en geven wij u een deskundig advies. Kortom, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u direct van dienst te kunnen zijn. Ons telefoonnummer vindt u op de website. Ook kunt u uw gegevens achter laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten.

Hoe gaat het in zijn werk?


TerugDeel het met uw vrienden!