Fietsaccu revisie als slim alternatief


Fietsaccu revisie als slim alternatief

Het is 2010 als een klant de fietsenwinkel van Simon Hessels binnenloopt met de zoveelste versleten fietsaccu. Tot dan toe worden dit soort problemen opgelost door de accu in het geheel te vervangen. Fietsaccu revisie werd nog niet gedaan. Fabrikanten van elektrische fietsen vertellen namelijk dat er een nieuwe accu geplaatst moet worden. Maar dit kan al snel oplopen tot €800,-.

Ook zeggen fabrikanten in veel gevallen dat een fietsaccu maar drie jaar mee gaat. Verbaasd over de korte levensduur van de accu’s en vooral de hoge bedragen ervan, begint Simon te vermoeden dat het reviseren van de accu veel goedkoper kan uitvallen. Zo kan de klant langer genieten van een goed functionerende trapondersteuning met dezelfde batterij. Tegelijkertijd bespaart de klant misschien wel honderden euro’s.


Accu-revisie blijkt goedkoper en beter voor milieu


Simon gaat op onderzoek uit en ontdekt dat bij fabrikanten alleen complete accu’s te koop zijn, terwijl alleen de cellen van de batterij vervangen hoeven te worden. Hierdoor levert het reviseren een enorme kostenbesparing op voor zijn klanten. Alsof dat nog niet genoeg reden is: fietsaccu revisie is ook nog eens veel beter voor het milieu.

Het is het begin van een nieuw onderdeel binnen Hessels2wielers dat alleen op het repareren van accu’s gericht is. Dankzij mond tot mondreclame van enthousiaste klanten weten gebruikers van elektrische fietsen uit de wijde omtrek Simons winkel te vinden. Het vermoeden is bevestigd: een nieuwe fietsaccu is helemaal niet nodig. Accu revisie is een goedkopere en betere oplossing.

Accu-revisie blijkt goedkoper en beter voor milieu

De website Accureviseren.nl wordt gelanceerd


De website Accureviseren.nl wordt gelanceerd

Nu inmiddels zes jaar ervaring rijker, is het tijd om de rest van Nederland kennis te laten maken met de voordelen van accu revisie. De website Accureviseren.nl wordt in 2016 gelanceerd om iedereen met een kapotte fietsaccu te helpen. Vanuit de werkplaats in Meppel kan fietsaccu revisie voor praktisch elk merk worden uitgevoerd.

Bekijk de lijst met merken waar accu revisie voor mogelijk is. Staat het merk van uw elektrische fiets er niet bij? Neem gerust contact met ons op. Er is een oplossing voor ieder probleem.TerugDeel het met uw vrienden!